top of page

SZEMÜVEG KÉSZÍTÉS 

MINŐSÉGI FÉM, ACETÁT VAGY AKÁR TITÁNIUM KERETEINKBŐL IS VÁLASZTHAT STÍLUSÁNAK MEGFELELŐ SZEMÜVEGKERETET, MELYHEZ A ZEISS, ESSILOR, HOYA, DE AKÁR SEIKO LENCSÉIT IS VÁLASZTHATJA. A LEGEGYSZER EGYFOKÚ VAGY  MULTIFOKÁLIS PRÉMIUM LENCSÉIT AJÁNLJUK. KOLLÉGÁINK SEGÍTENEK SPECIÁLIS DIOPTRIÁK, EGYEDI MEGOLDÁSOK KEZELÉSÉBEN ÉS A KERETEK KÉNYELMI BEÁLLÍTÁSAIBAN IS.

facebook_-_morel_1880_60065m_60066m_0.jp

KONTAKTLENCSE FORGALMAZÁS

RÉSZLETES VIZSGÁLATOKAT ELVÉGEZVE ÉS A SZOKÁSOKAT ELEMEZVE MEGTALÁLJUK ÜGYFELEINK SZÁMÁRA A LEGMEFELELŐBB KONTAKTLENCSETÍPÚST. GONDOSKODUNK A RENDSZERES UTÁNPÓTLÁSRÓL ÉS A MEGFELELŐ KIEGÉSZÍTŐKHÖZ VALÓ HOZZÁFÉRÉSRŐL.

kontaktologus.jpg

MYOPIAKONTROLL

MINDAZ, AMIT MEGTANUL, VAGY TAPASZTAL EGY GYERMEK ÉLETE SORÁN, LEGFŐKÉPP SZEMEINEK ÉS LÁTÁSÁNAK KÖSZÖNHETŐ. EZÉRT IS FONTOS TUDNI, HOGY A HAGYOMÁNYOS SZEMÜVEGLENCSÉK NEM VESZIK FIGYELEMBE A RÖVIDLÁTÓ GYEREKEK SZEMÉNEK TÚLZOTT MÉRTÉKŰ MEGNYÚLÁSÁT.

Attachment-1.png

SZEMÜVEG SZERVÍZELÉS

HA ESETLEG BALESET ÉRTE SZEMÜVEGKERETÉT, AKKOR A LEGTÖBB PROBLÉMÁT TUDJUK ORVOSOLNI. HELYREIGAZÍTÁSSAL, ALKATRÉSZEK CSERÉIVEL ÉS FORRASZTÁSSAL.  IGYEKSZÜNK MIND FUNKCIONÁLIS, MIND ESZTÉTIKAILAG MEGFELELŐ MEGOLDÁSOKAT KÍNÁLNI.

Novak-d_004.jpg

LÁTÁSSEGÍTŐ ESZKÖZÖK

ÜZLETÜNKBEN ELÉRHETŐEK EGYSZERŰ KÉZI NAGYÍTÓK ÉS A MAI TECHNOLÓGIA LEGJOBB LÁTÁSSEGÍTŐ ESZKÖZEI. KÜLÖNLEGES IGÉNYEK ESETÉN KAPCSOLATI HÁLÓNKON KERESZTÜL TUDUNK SEGÍTENI A BESZERZÉSBEN.

31099-large_default.jpg

CÉGES SZÜRÖVIZSGÁLAT

A KOMPLEX LÁTÁSVIZSGÁLATOT A LEGMODERNEBB MŰSZEREKKEL SZAKKÉPZETT OPTOMETRISTA VÉGZI, AZ EÜM RENDELET ELŐÍRÁSAINAK MEGFELELŐEN. A VIZSGÁLAT ALKALMAS A SZEM ÁLLAPOFELMÉRÉSÉRE ÉS ANNAK MEGÁLLAPÍTÁSÁRA IS, HOGY KINEK SZÜKSÉGES MUNKASZEMÜVEG KÉSŐBBIEKBEN, VALAMINT SZÉLESKÖRŰ SZŰRŐVIZSGÁLATOKAT IS ELVÉGZÜNK.

eyes.jpg
bottom of page