Mix Online videója

A NOVÁK OPTIKA három generáció óta működő optikai vállalkozás, amely a múlt század elején jött létre Budapesten. Az elmúlt nyolc évtized alatt kialakult tradíciók megfelelő alapot teremtettek a mai modern optikusi és optometriai munka magas színvonalú elvégzéséhez.

Novák Lajos életműdíja

A NOVÁK OPTIKA három generáció óta működő optikai vállalkozás, amely a múlt század elején jött létre Budapesten és 2000-ben ünnepelte fennállásának 75. évfordulóját.

 Az elmúlt nyolc évtized alatt kialakult tradíciók megfelelő alapot teremtettek a mai modern optikusi és optometriai munka magas színvonalú elvégzéséhez.

Ügyfeleink ma már orvosi segítséget is igénybe vehetnek üzleteinkben, ahol a hagyományos optikai cikkeken és szolgáltatásokon kívül igyekszünk minél szélesebb skálán bemutatni a mai modern technika és tudomány vívmányait. Az egynapos kontaktlencsétől a legmodernebb multifokális szemüveg lencsékig, a monitorvédő szemüvegen át a modern digitális nagyítókig, minden termékünk magas színvonalú minőségi feltételeknek tesz eleget, melynek következménye az elégedett, visszatérő vevő.A NOVÁK OPTIKA 3 generációt átfogó szakmaisága, valamint a ZEISS több mint 160 éves, az optikai piacon szerzett tapasztalata garantálja Önnek az elérhető legmagasabb szintű látásélményt.

A NOVÁK OPTIKA a ZEISS V.I.P. optikai csoport tagjaként magas színvonalon képviseli a német technológia precizitását és minőségét a szemüvegkészítés területén.