A Novák Optika szeretettel meghívja Önt és partnerét, a nagy sikerrel megrendezett Silhouette Esztétika Napra.

Örömmel tudatjuk kedves Vásárlóinkkal, hogy már Károly körúti üzletünkben is végzünk színlátásvizsgálatot!

Célzott kék fény elleni védelem színtelen lencsékhez

Beszélgetés a most nyolcvanéves Novák Lajossal

A kortárs és divatos helyek ihlette keretek, amelyeket olyan emberek számára terveztek, akik "a világ polgárai".

Segít, hogy egyedi legyen a megjelenése - és nemcsak divatos, hanem abszolút praktikus is: a ZEISS DuraVision Mirror tükrös réteggel ellátott napszemüveglencse kristálytiszta látást és jóval kevesebb tükröződést biztosít. Tökéletes látáskomfort még extrém fényviszonyok esetében is. A pirostól a zöldön át a kékig, sőt ezüst és arany színben is elérhető. A tükrös réteggel ellátott lencse tökéletesen illik egyéni stílusához.

Elérkezett a nyári időszak, egyre hosszabbak a nappalok, egyre erősebb az UV-sugárzás. Gondoljon Ön is fokozottan szemei védelmére!

Továbbra is él a Zeiss akciója, amelyben egy pár progresszív szemüveglencse vásárlása esetén egy pár egyfókuszú napszemüveglencsét adunk ajándékba!

Május első hétvégéjén az édesanyákat ünnepeljük, május utolsó hétvégéjén pedig a gyermekek kerülnek középpontba.

Itt a TAVASZ és a NAPSÜTÉS. Lepje meg Önmagát és szeretteit a Maui Jim napszemüvegek legújabb modelljeivel!

Kollekció bemutató: 2017. április 4-én 10.00-18.00, a Károly krt.-i üzeltünkben.

“Itt a farsang áll a bál...” a Novák Optikában is!

Februárban két alkalommal összegyűlnek a világ minden tájáról, Saint Tropeztől Ulmon át, egészen Padováig a legújabb Etnia Barcelona keretek, hogy együtt ünnepeljük a farsangot.

Mi már látjuk a tavaszt a MauiJim napszemüvegeken keresztül!

Ön is szeretné? Látogasson el Károly körúti üzletünkbe vagy honlapunkra, ahol szintén tájékozódhat a Maui Jim napszemüvegekről.

Zeiss Trivex

A Zeiss legújabb alapanyaga már rendelhető üzletünkben. Ismerkedjen meg vele.

Kimagaslóan ütésálló szemüveglencsét keres?
ZEISS szemüveglencsék Trivex® alapanyagból

200 éves Zeiss "Nagypapa"

1816. szeptember 11-én, 200 éve született Carl Zeiss, aki műszereivel utat nyitott a tudományok fejlődésének, legfőképp a biológia, és az orvostudomány terén, melyekkel a mai napig rengeteg tudós munkáját segítik.

Zeiss digital lens - szemüveglencsék

A pillanat, amikor rohanó világunkban a szeme megpihen. ZEISS Digital Lens a digitális világhoz.

A digitális mobileszközök rendkívül gyorsan hódították meg a világot…
A legtöbb felhasználó számára az okostelefonok, tabletek és navigációs rendszerek a mindennapok részévé váltak. Várhatóan 2013 lesz az az év, amikor a mobilkapcsolattal rendelkező készülékek száma meg fogja haladni a világ népességének számát.

Szeretettel meghívjuk, a Maui Jim 2016-os kollekció bemutatójára, ahol felpróbálhatják és kiválaszthatják az egyedülálló lencse technológiával készülő Maui Jim napszemüvegeket!

Látogasson meg minket üzleteinkben, hogy egy mediterrán élményen keresztül megismerhesse a LOOK 2016-os új kollekcióját, melyet maga a gyártó, Antonio mutat most be minden érdeklődő számára a következő időpontban:

Kedves Környezettudatos Vásárlóink!

Újratölthető Zeiss Cleaning Spray Magyarországon egyedül a Novák Optikában! Vásároljon egy Zeiss szemüveg tisztító spray-t, törlőkendővel. Őrizze meg az üveget, és így már csak újratölteni kell a következő alkalommal.

További részletekért érdeklődjön üzleteinkben!

Károly körúti üzletünkben

A kristályokkal díszített Daniel Swarovksi szemüvegkeretek fényűző pompával díszítik a szemüvegkeretet és teszik káprázatosan lenyűgözővé megjelenését viselője számára. Élvezze a 2016-os évet az új Swarovski optikai- és napszemüvegeiben. Legyen csillogó és egyedi e márka megkülönböztető stílusában!

Várjuk sok szeretettel Károly körúti boltunkban. Bővebb felvilágosítást lenti elérhetőségeinken kaphat.